01/05/2023 01/05/2023 Με ιδιαίτατη χαρά, ο Μητροπολίτης Σουηδίας κ. Κλεόπας υποδέχθηκε στην έδρα της Επαρχίας του, στη Στοκχόλμη, τον διεθνούς φήμης Καθηγητή της Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου του Örebro της Σουηδίας, Δρ. Νικόλαο Βενιζέλο, ο οποίος τον επισκέφηθηκε, με μια όμορφη ανθοδέσμη, για να του ευχηθεί, καλή Πρωτομαγιά. Ο Δρ. Βενιζέλος υπηρετεί ως Μέλος του Μητροπολιτικού Συμβουλίου της...
01 Μαΐου, 2023 - 20:02
Τελευταία ενημέρωση: 01/05/2023 - 19:57

Ο Μητροπολίτης Σουηδίας υποδέχθηκε τον Καθηγητή της Ψυχιατρικής Δρ. Νικόλαο Βενιζέλο

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Σουηδίας υποδέχθηκε τον Καθηγητή της Ψυχιατρικής Δρ. Νικόλαο Βενιζέλο

Με ιδιαίτατη χαρά, ο Μητροπολίτης Σουηδίας κ. Κλεόπας υποδέχθηκε στην έδρα της Επαρχίας του, στη Στοκχόλμη, τον διεθνούς φήμης Καθηγητή της Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου του Örebro της Σουηδίας, Δρ. Νικόλαο Βενιζέλο, ο οποίος τον επισκέφηθηκε, με μια όμορφη ανθοδέσμη, για να του ευχηθεί, καλή Πρωτομαγιά.

Ο Δρ. Βενιζέλος υπηρετεί ως Μέλος του Μητροπολιτικού Συμβουλίου της Ι. Μητροπόλεως Σουηδίας, επί σειρά ετών, και είναι ο Επικεφαλής της Νευροψυχιατρικής Έρευνας (Head of Neuropsychiatric Research Laboratory/Biobank) και Επικεφαλής της έρευνας με την επωνυμία Ικαρία project (Senior Research Manager Ikaria Project).

Επίσης, είναι εμπειρογνώμων στην Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης Ελλάδος (ΕΘΑΑΕ), για την εξωτερική αξιολόγηση και πιστοποίηση προγραμμάτων ιατρικών σπουδών στα Πανεπιστήμια της Ελλάδος.

Ο Ποιμενάρχης ευχαρίστησε τον υψηλό επισκέπτη του και τον ευχαρίστησε για το δώρο του και την όλη πολύτιμη προσφορά του στα δρώμενα της Ορθοδόξου Εκκλησίας στη Σκανδιναυΐα, του προσέφερε γλυκίσματα κι ένα δώρο για τον εορτάζοντα 18χρονο εγγονό του.

Συνεζήτησαν θέματα αφορώντα την πρόοδο και τη δράση της τοπικής Εκκλησίας και αντήλλαξαν πασχάλιες ευχές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων