16/11/2022 16/11/2022 Τον Μόνιμο Έλληνα Αντιπρόσωπο στην Ευρωπαϊκή Ένωση Πρέσβυ κ. Ιωάννη Βράιλα δέχτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου και Έξαρχος Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρας, στην έδρα της Μητροπόλεως στις Βρυξέλλες, το μεσημέρι της 15ης Νοεμβρίου. Η επίσκεψη είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, ενώ η συζήτηση για διάφορα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας, κοινού ενδιαφέροντος, πραγματοποιήθηκε σε πολύ εγκάρδιο...
16 Νοεμβρίου, 2022 - 11:35
Τελευταία ενημέρωση: 16/11/2022 - 11:20

Ο Μόνιμος Έλληνας Αντιπρόσωπος της ΕΕ στον Μητροπολίτη Βελγίου

Διαδώστε:
Ο Μόνιμος Έλληνας Αντιπρόσωπος της ΕΕ στον Μητροπολίτη Βελγίου

Τον Μόνιμο Έλληνα Αντιπρόσωπο στην Ευρωπαϊκή Ένωση Πρέσβυ κ. Ιωάννη Βράιλα δέχτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου και Έξαρχος Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρας, στην έδρα της Μητροπόλεως στις Βρυξέλλες, το μεσημέρι της 15ης Νοεμβρίου.

Η επίσκεψη είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, ενώ η συζήτηση για διάφορα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας, κοινού ενδιαφέροντος, πραγματοποιήθηκε σε πολύ εγκάρδιο κλίμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων