13/12/2022 13/12/2022 Ο Μητροπολίτης Σηλυβρίας κ. Μάξιμος επισκέφθηκε το Γραφείο Εκπροσωπήσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα και συναντήθηκε με τον Διευθυντή του Γραφείου, Μητροπολίτη Λαοδικείας κ. Θεοδώρητο. Ο Μητροπολίτης Σηλυβρίας τιμήθηκε από την Ριζάρειο Σχολή την περασμένη Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022, στον Ι. Ναό του Αγίου Γεωργίου Ριζαρείου, ως ο δραστήριος και λόγιος ποιμενάρχης της γενέτειρας του...
13 Δεκεμβρίου, 2022 - 19:30
Τελευταία ενημέρωση: 13/12/2022 - 18:45

Ο Σηλυβρίας Μάξιμος στο Γραφείο Εκπροσωπήσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα

Διαδώστε:
Ο Σηλυβρίας Μάξιμος στο Γραφείο Εκπροσωπήσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα

Ο Μητροπολίτης Σηλυβρίας κ. Μάξιμος επισκέφθηκε το Γραφείο Εκπροσωπήσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα και συναντήθηκε με τον Διευθυντή του Γραφείου, Μητροπολίτη Λαοδικείας κ. Θεοδώρητο.

Ο Μητροπολίτης Σηλυβρίας τιμήθηκε από την Ριζάρειο Σχολή την περασμένη Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022, στον Ι. Ναό του Αγίου Γεωργίου Ριζαρείου, ως ο δραστήριος και λόγιος ποιμενάρχης της γενέτειρας του Αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως του Θαυματουργού.

Αύριο, Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, ο Σεβ. κ. Μάξιμος θα ομιλήσει κατά την παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο: «ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΗΛΥΒΡΙΑ» (Εκδόσεις Κύζικος), στο Δουρούτειο Πνευματικό Κέντρο στον Κεραμεικό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων