04/11/2022 04/11/2022 Τον  προστάτη τους Άγιο Γεώργιο, τίμησαν τα γεωργιανής καταγωγής μέλη της Ορθοδόξου Κοινότητος Σμύρνης, με την ευκαιρία της εορτής της καταθέσεως του τιμίου λειψάνου του Αγίου στον εν Λύδδη ναό του. Το πρωί της Πέμπτης, 3 Νοεμβρίου 2022, τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία στα γεωργιανά υπό του Αρχιμ....
04 Νοεμβρίου, 2022 - 20:20
Τελευταία ενημέρωση: 04/11/2022 - 19:50

Οι Γεωργιανοί της Σμύρνης τίμησαν τον προστάτη τους Άγιο Γεώργιο (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Οι Γεωργιανοί της Σμύρνης τίμησαν τον προστάτη τους Άγιο Γεώργιο (ΦΩΤΟ)

Τον  προστάτη τους Άγιο Γεώργιο, τίμησαν τα γεωργιανής καταγωγής μέλη της Ορθοδόξου Κοινότητος Σμύρνης, με την ευκαιρία της εορτής της καταθέσεως του τιμίου λειψάνου του Αγίου στον εν Λύδδη ναό του.

Το πρωί της Πέμπτης, 3 Νοεμβρίου 2022, τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία στα γεωργιανά υπό του Αρχιμ. κ. Ηλία Jinjolava, χοροστατούντος του οικείου Μητροπολίτη Σμύρνης κ. Βαρθολομαίου. Κατ’ αυτήν εκκλησιάστηκαν η κ. Makvala Kharebava, εκ προσώπου του επί τιμή Προξενείου της Γεωργίας εν Σμύρνη, και ικανός αριθμός γεωργιανών πιστών.

Μετά την απόλυση της Θείας Λειτουργίας, όπως αναφέρει το greek.vema ακολούθησε εόρτιο γεύμα με παραδοσιακά γεωργιανά εδέσματα στον αύλειο χώρο του Ναού της Ιεράς Μητρόπολης Σμύρνης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων