09/06/2021 09/06/2021 “Απόδοση του Πάσχα και η Αγία μας Εκκλησία εορτάζει τον Κύριλλο Αρχιεπίσκοπο Αλεξανδρείας, τις 5 Παρθένες Μάρτυρες Κίου; Θέκλα, Μαριάμνη, Μάρθα, Μαρία, και Ένμαθα; και τον Κολόμπα της Μεγάλης Βρετανίας. Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες! Κάπως έτσι παρέδιδα τον εαυτό μου στον Κύριο και έμπαινα στον Β’ βαθμό της Ιεροσύνης, κατά την Απόδοση του Πάσχα το...
09 Ιουνίου, 2021 - 19:35
Τελευταία ενημέρωση: 09/06/2021 - 22:24

“Κάπως έτσι παρέδιδα τον εαυτό μου στον Κύριο”

Διαδώστε:
“Κάπως έτσι παρέδιδα τον εαυτό μου στον Κύριο”

“Απόδοση του Πάσχα και η Αγία μας Εκκλησία εορτάζει τον Κύριλλο Αρχιεπίσκοπο Αλεξανδρείας, τις 5 Παρθένες Μάρτυρες Κίου; Θέκλα, Μαριάμνη, Μάρθα, Μαρία, και Ένμαθα; και τον Κολόμπα της Μεγάλης Βρετανίας. Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες! Κάπως έτσι παρέδιδα τον εαυτό μου στον Κύριο και έμπαινα στον Β’ βαθμό της Ιεροσύνης, κατά την Απόδοση του Πάσχα το 1989 από τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας Κυρό Γρηγόριο. Χριστός Ανέστη!”.

Αυτά αναφέρει ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωσήφ Παλιούρας σε επίκαιρη ανάρτησή του, δημοσιεύοντας προσωπικό φωτογραφικό στιγμιότυπο του έτους 1989.

 

 

 

SOURCE: Fb Joseph Paliouras

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων