10/05/2023 10/05/2023 Παρακλητικός Κανών των Αγίων Θεσσαλονικέων Αυταδέλφων και Ισαποστόλων Κυρίλλου και Μεθοδίου, Φωτιστών των Σλάβων και Συμπροστατών της Ευρώπης τελέσθηκε στην κρύπτη της αρχαίας Ρωμαϊκής Βασιλικής του Αγίου Κλήμεντος, όπου ευρίσκεται ο τάφος του Αγίου Κυρίλλου. Χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Ιταλίας κ. Πολύκαρπος με την συμμετοχή του Ιερατικώς Προϊστάμενου Ρώμης και των λοιπών κληρικών μας στην πόλη...
10 Μαΐου, 2023 - 22:05
Τελευταία ενημέρωση: 10/05/2023 - 22:07

Παράκληση στον τάφο του Αγίου Κυρίλλου από τον Μητροπολίτη Ιταλίας

Διαδώστε:
Παράκληση στον τάφο του Αγίου Κυρίλλου από τον Μητροπολίτη Ιταλίας

Παρακλητικός Κανών των Αγίων Θεσσαλονικέων Αυταδέλφων και Ισαποστόλων Κυρίλλου και Μεθοδίου, Φωτιστών των Σλάβων και Συμπροστατών της Ευρώπης τελέσθηκε στην κρύπτη της αρχαίας Ρωμαϊκής Βασιλικής του Αγίου Κλήμεντος, όπου ευρίσκεται ο τάφος του Αγίου Κυρίλλου.

Χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Ιταλίας κ. Πολύκαρπος με την συμμετοχή του Ιερατικώς Προϊστάμενου Ρώμης και των λοιπών κληρικών μας στην πόλη και περιφέρεια Ρώμης. Η εκδήλωση οργανώθηκε από την Πρεσβεία της Ελλάδος στο Βατικανό και παρέστησαν Πρέσβεις και λοιποί διπλωμάτες, παρά τη Αγία Έδρα και εκπρόσωποι της Γραμματείας του Κράτους του Βατικανού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων