04/10/2022 05/10/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Δημήτριος, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, τέλεσε τον Αγιασμό για το νέο Σχολικό Έτος στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου Παρισίων την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022. Παρόντες ήταν ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Ελλάδος στον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), εκπαιδευτικοί των Σχολείων της Ομογένειας, μαθητές και πλήθος πιστών....
04 Οκτωβρίου, 2022 - 18:49
Τελευταία ενημέρωση: 05/10/2022 - 2:53

Παρίσι: Αγιασμός για το νέο σχολικό έτος από τον Μητροπολίτη Γαλλίας

Διαδώστε:
Παρίσι: Αγιασμός για το νέο σχολικό έτος από τον Μητροπολίτη Γαλλίας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Δημήτριος, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, τέλεσε τον Αγιασμό για το νέο Σχολικό Έτος στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου Παρισίων την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022.

Παρόντες ήταν ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Ελλάδος στον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), εκπαιδευτικοί των Σχολείων της Ομογένειας, μαθητές και πλήθος πιστών.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς για το σπουδαίο έργο που επιτελούν και ευχήθηκε σε όλους – εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς – την ευλογία του Θεού για την νέα χρονιά που ξεκινά μετά από μια διετία δύσκολη, εξαιτίας της πανδημίας. Επίσης ευχήθηκε δύναμη, υπομονή και επιμονή, τονίζοντας πως, αν και πολλές φορές η καθημερινότητα μοιάζει να ολισθαίνει και να συμπαρασύρει ιδιαίτερα τους νέους, αυτοί κρύβουν μέσα τους μια απίστευτη δύναμη, την οποία, χρέος όλων μας, είναι να οδηγήσουμε στην λειτουργική της εξωστρέφεια.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων