15/04/2022 15/04/2022 Λουλούδια εν όψει του Πάσχα φύτεψαν πιστοί στον προαύλιο χώρο του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Νικολάου στη Σεούλ μετά την ολοκλήρωση των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο και των ιερών ακολουθιών της Μεγάλης Τεσσαρακοστής.  Σύμφωνα με την Ιερά Μητρόπολη Κορέας: “Στον Καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου Σεούλ, κάθε Παρασκευή απόγευμα, από τις 11 Μαρτίου μέχρι...
15 Απριλίου, 2022 - 10:22
Τελευταία ενημέρωση: 15/04/2022 - 10:24

Πιστοί στη Σεούλ φύτεψαν λουλούδια εν όψει Πάσχα

Διαδώστε:
Πιστοί στη Σεούλ φύτεψαν λουλούδια εν όψει Πάσχα

Λουλούδια εν όψει του Πάσχα φύτεψαν πιστοί στον προαύλιο χώρο του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Νικολάου στη Σεούλ μετά την ολοκλήρωση των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο και των ιερών ακολουθιών της Μεγάλης Τεσσαρακοστής. 

Σύμφωνα με την Ιερά Μητρόπολη Κορέας: “Στον Καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου Σεούλ, κάθε Παρασκευή απόγευμα, από τις 11 Μαρτίου μέχρι τις 8 Απριλίου τελούνταν η ακολουθία των Χαιρετισμών προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου, τη μητέρα όλων μας. Επίσης, μετά τη θεία Λειτουργία της Ε’ Κυριακής των Νηστειών (10 Απριλίου), οι ενορίτες του Αγ. Νικολάου συμμετείχαν σε εθελοντική ανθοκομική δραστηριότητα, για να διανθίσουν τον αύλειο χώρο του ναού υποδεχόμενοι το άγιο Πάσχα. Ευχή μας είναι όλοι οι χριστιανοί να εορτάσουν με κατάνυξη ψυχής τη Μεγάλη Εβδομάδα και την ένδοξη Ανάσταση του Κυρίου μας”.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων