22/03/2022 22/03/2022 Το τριήμερο από 18 έως 20 Μαρτίου 2022 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Δημήτριος πραγματοποίησε ποιμαντική επίσκεψη στη Μητροπολιτική Περιφέρεια Νοτίου Γαλλίας. Το απόγευμα της Παρασκευής 18 Μαρτίου τέλεσε την Ακολουθία των Χαιρετισμών της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Toulon και το Σάββατο 19 Μαρτίου την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Ειρηναίου της...
22 Μαρτίου, 2022 - 17:17
Τελευταία ενημέρωση: 22/03/2022 - 17:22

Ποιμαντική επίσκεψη Μητροπολίτη Γαλλίας στην Νότιο Γαλλία

Διαδώστε:
Ποιμαντική επίσκεψη Μητροπολίτη Γαλλίας στην Νότιο Γαλλία

Το τριήμερο από 18 έως 20 Μαρτίου 2022 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Δημήτριος πραγματοποίησε ποιμαντική επίσκεψη στη Μητροπολιτική Περιφέρεια Νοτίου Γαλλίας.

Το απόγευμα της Παρασκευής 18 Μαρτίου τέλεσε την Ακολουθία των Χαιρετισμών της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Toulon και το Σάββατο 19 Μαρτίου την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Ειρηναίου της γαλλόφωνης Ενορίας της Μασσαλίας.

Τη δεύτερη Κυριακή των Νηστειών, 20 Μαρτίου, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μασσαλίας. Κατ’ αυτή χειροτόνησε Πρεσβύτερο τον ευλαβέστατο Διάκονο κύριο Χρυσόστομο Rey και χειροθέτησε Πρωτοπρεσβύτερο τον π. Jean Jauffret. Παρέστησαν ο Προξενικός Λιμενάρχης της Μασσαλίας, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ενώσεως Μασσαλίας, η Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητος Aix και πλήθος πιστών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων