19/03/2020 19/03/2020 Κατά την παρούσα περίοδο, λόγω ισχύος των αυστηρών μέτρων για την αντιμετώπιση του Κορονοιού, όλες οι Ι. Ακολουθίες της Ιεράς Μητροπόλεως Αυστρίας θα μεταδίδονται ζωντανά μέσω διαδικτύου από τον εξής σύνδεσμο: YouTube Metropolis von Austria. Η Θεία Λειτουργία και οι λοιπές Ι. Ακολουθίες θα τελούνται στους Ναούς μόνον από τους ιερείς και τους ιεροψάλτες. Η...
19 Μαρτίου, 2020 - 19:46
Τελευταία ενημέρωση: 19/03/2020 - 19:39

Που θα παρακολουθείτε ΖΩΝΤΑΝΑ τις Ακολουθίες της Ι.Μ. Αυστρίας

Διαδώστε:
Που θα παρακολουθείτε ΖΩΝΤΑΝΑ τις Ακολουθίες της Ι.Μ. Αυστρίας

Κατά την παρούσα περίοδο, λόγω ισχύος των αυστηρών μέτρων για την αντιμετώπιση του Κορονοιού, όλες οι Ι. Ακολουθίες της Ιεράς Μητροπόλεως Αυστρίας θα μεταδίδονται ζωντανά μέσω διαδικτύου από τον εξής σύνδεσμο: YouTube Metropolis von Austria.

Η Θεία Λειτουργία και οι λοιπές Ι. Ακολουθίες θα τελούνται στους Ναούς μόνον από τους ιερείς και τους ιεροψάλτες.

Η Εκκλησία συνεχίζει να προσεύχεται θερμά για τον λαό του Θεού.

Ο Μητροπολίτης κ. Αρσένιος καλεί τους πιστούς από το σπίτι η από όποιο μέρος βρίσκεται ο καθένας, να ενώνουν τις προσευχές τους με τις δεήσεις της Εκκλησίας για τη θεραπεία των ασθενούντων, την προστασία και την υγεία των συνανθρώπων μας στην Αυστρία και ανά την Οικουμένη, κατά το σύνθημα : «Παραμένομε στο σπίτι και δρούμε με την προσευχή».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων