02/03/2021 02/03/2021 Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος  του Μητροπολίτου Σμύρνης κ. Βαρθολομαίου αναμένεται να τελεστεί το Σάββατον των Ψυχών,  6 Μαρτίου στον Ιερό Ναό της Αγίας Φωτεινής. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση,  την Παρασκευή το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει στον Εσπερινό του Σαββάτου των Ψυχών. Μετά το πέρας τόσο του Εσπερινού όσο και της Θείας Λειτουργίας, θα αναγνώσει...
02 Μαρτίου, 2021 - 12:59
Τελευταία ενημέρωση: 02/03/2021 - 12:11

Ψυχοσάββατο στη Σμύρνη

Διαδώστε:
Ψυχοσάββατο στη Σμύρνη

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος  του Μητροπολίτου Σμύρνης κ. Βαρθολομαίου αναμένεται να τελεστεί το Σάββατον των Ψυχών,  6 Μαρτίου στον Ιερό Ναό της Αγίας Φωτεινής.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση,  την Παρασκευή το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει στον Εσπερινό του Σαββάτου των Ψυχών. Μετά το πέρας τόσο του Εσπερινού όσο και της Θείας Λειτουργίας, θα αναγνώσει Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως εκείνων για τους οποίους θα προσκομισθούν κόλλυβα.

Επίσης, την Κυριακή θα τελεστεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία (ώρα ενάρξεως 09:00), προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου κ. Βαρθολομαίου, ο οποίος θα χοροστατήση και στον Μ. Εσπερινό του Σαββάτου.

Το εσπέρας της Παρασκευής δεν θα τελεσθή Θεία Λειτουργία.
Το Σάββατον των Ψυχών στο Ορθόδοξο Κοιμητήριο Σμύρνης, ο  Μητροπολίτης Σμύρνης και θα αναγνώσει Τρισάγιο υπέρ των εκεί αναπαυομένων προσφιλών νεκρών.

Φωτογραφία αρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων