01/12/2020 01/12/2020 Η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Βελγίου «Άγιος Ιλάριος Επίσκοπος Πικταυίου» αναγνωρίζοντας την ανεκτίμητη αξία της Τυπικής Διατάξεως, η χρήση της οποίας καθίσταται απαραίτητη κατά την διάρκεια της Θείας Λατρείας, διοργανώνει διαδικτυακό Σεμινάριο Εκκλησιαστικού Τυπικού με θέμα: «Σπουδή στο Τυπικό της Εκκλησίας». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00. Εισηγητής θα...
01 Δεκεμβρίου, 2020 - 21:48
Τελευταία ενημέρωση: 01/12/2020 - 20:15

Σεμινάριο Εκκλησιαστικού Τυπικού στο Βέλγιο

Διαδώστε:
Σεμινάριο Εκκλησιαστικού Τυπικού στο Βέλγιο

Η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Βελγίου «Άγιος Ιλάριος Επίσκοπος Πικταυίου» αναγνωρίζοντας την ανεκτίμητη αξία της Τυπικής Διατάξεως, η χρήση της οποίας καθίσταται απαραίτητη κατά την διάρκεια της Θείας Λατρείας, διοργανώνει διαδικτυακό Σεμινάριο Εκκλησιαστικού Τυπικού με θέμα: «Σπουδή στο Τυπικό της Εκκλησίας».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00.

Εισηγητής θα είναι ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Χρυσοβαλάντης Θεοδώρου, κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας και Υποψήφιος Διδάκτορας Λειτουργικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Την έναρξη του Σεμιναρίου θα κηρύξει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Αθηναγόρας, του οποίου “το ενδιαφέρον για την διάδοση της πατρώας ψαλτικής παραδόσεως αποτελεί κινητήριο δύναμη της Σχολής”, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων