17/11/2022 17/11/2022 Το Μητροπολιτικό Δικαστήριο της Σουηδίας αποκαταστάθηκε και πάλι, αφού οι κρατικές αρχές εξέτασαν τα οικονομικά του και διαπίστωσαν ότι δεν υπάρχουν παρατηρήσεις εναντίον του. Αυτά ανακοίνωσε ο Ιερός Μητροπολιτικός Καθεδρικός Ναός Σουηδίας, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Διαβάστε την ανακοίνωση: Το Μητροπολιτικό Δικαστήριο της Σουηδίας αποκαταστάθηκε και πάλι αφού οι κρατικές αρχές εξέτασαν...
17 Νοεμβρίου, 2022 - 13:40
Τελευταία ενημέρωση: 17/11/2022 - 13:10

Αποκαταστάθηκε η αλήθεια για το Μητροπολιτικό Δικαστήριο της Σουηδίας

Διαδώστε:
Αποκαταστάθηκε η αλήθεια για το Μητροπολιτικό Δικαστήριο της Σουηδίας

Το Μητροπολιτικό Δικαστήριο της Σουηδίας αποκαταστάθηκε και πάλι, αφού οι κρατικές αρχές εξέτασαν τα οικονομικά του και διαπίστωσαν ότι δεν υπάρχουν παρατηρήσεις εναντίον του. Αυτά ανακοίνωσε ο Ιερός Μητροπολιτικός Καθεδρικός Ναός Σουηδίας, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Το Μητροπολιτικό Δικαστήριο της Σουηδίας αποκαταστάθηκε και πάλι αφού οι κρατικές αρχές εξέτασαν τα οικονομικά του και διαπίστωσαν ότι δεν υπάρχουν παρατηρήσεις κατά του Μητροπολιτικού Δικαστηρίου και ότι το Μητροπολιτικό Δικαστήριο έχει καλή φήμη.

Μετά από αρκετές ψευδείς κατηγορίες σε σειρά άρθρων του Γκέτεμποργκ Πόστεν (GP), το Μητροπολιτικό Δικαστήριο έχει αποτελέσει αντικείμενο δύο εις βάθος επανεξετάσεων που διεξήγαγαν η Αρχή Υποστήριξης Θρησκευτικών Κοινοτήτων (“SST”) και η Φορολογική Υπηρεσία.

Και οι δύο αξιολογήσεις παρέχουν στο Μητροπολιτικό Δικαστήριο όλες τις κατηγορίες που διατυπώθηκαν κατά του Μητροπολιτικού Δικαστηρίου στα άρθρα του GP και οι δύο κριτικές κατέληξαν στο ίδιο συμπέρασμα· ότι όλα ήταν σε καλή τάξη στο Μητροπολιτικό Δικαστήριο. Και οι δύο υποθέσεις έκλεισαν χωρίς καμία περαιτέρω ενέργεια.

Η επανεξέταση που διεξήγαγε η SST από το φημισμένο ελεγκτικό γραφείο KPMG, εξ ονόματος της SST. Η επανεξέταση ολοκληρώθηκε πριν από περίπου δύο εβδομάδες χωρίς σχόλια, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι όλα τα κρατικά κονδύλια είχαν χρησιμοποιηθεί από το Μητροπολιτικό Δικαστήριο με τον κατάλληλο τρόπο και σύμφωνα με τον σουηδικό νόμο.

Έτσι και οι δύο κριτικές κατέληξαν στο ίδιο οριστικό συμπέρασμα – ότι ούτε οι κατηγορίες από GP ούτε οι κατηγορίες από ανθρώπους που εκφράστηκαν στα άρθρα του GP είχαν οποιαδήποτε ουσία και ήταν εντελώς αβάσιμες και ψευδείς.

Ο Ιερός Μητροπολιτικός Καθεδρικός Ναός Σουηδίας πάντοτε ενεργούσε, και θα συνεχίσει να ενεργεί, υπεύθυνα στην οικονομική του διοίκηση και τις δραστηριότητες προς όφελος της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και των μελών της, σύμφωνα με τους ιερούς κανόνες που εφαρμόστηκαν ual στην κρατική νομοθεσία.

«Αφού η αλήθεια θριάμβευσε, όταν τα ψέματα έχουν διαψευστεί, και η σοφία έχει παρουσιαστεί», συνεχίζουμε τώρα να εστιάζουμε το έργο μας προς όφελος των μελών μας και να υλοποιούμε τα οράματά μας, για το καλύτερο της Ορθόδοξης Εκκλησίας και του έτους των Μητροπολιτικό δικαστήριο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων