04/09/2019 04/09/2019 Το χρονικό διάστημα από 12ης μέχρι 26ης Αυγούστου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιταλίας και Μελίτης κ. Γεννάδιος βρεθηκε στη γενέτειρα του Ρόδο. Κατά το διάστημα της παραμονής του χοροστάτησε της Ακολουθίας του Εσπερινού και της Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Κρεμαστής (12 Αυγούστου), του πανηγυρικού Εσπερινού της Κοιμήσεως στον Ιερό Ναό...
04 Σεπτεμβρίου, 2019 - 11:55
Τελευταία ενημέρωση: 04/09/2019 - 13:57

Στη Ρόδο ο Μητροπολίτης Ιταλίας

Διαδώστε:
Στη Ρόδο ο Μητροπολίτης Ιταλίας

Το χρονικό διάστημα από 12ης μέχρι 26ης Αυγούστου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιταλίας και Μελίτης κ. Γεννάδιος βρεθηκε στη γενέτειρα του Ρόδο.

Κατά το διάστημα της παραμονής του χοροστάτησε της Ακολουθίας του Εσπερινού και της Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Κρεμαστής (12 Αυγούστου), του πανηγυρικού Εσπερινού της Κοιμήσεως στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ιαλυσού (14 Αυγούστο), την κυριώνυμη ημέρα της Εορτής της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου προέστη των ιερών Ακολουθιών και της Θείας Λειτουργίας στην Κρεμαστή, ενώ προέστη της πανηγύρεως στον ίδιο ιερό Ναό κατά την Εορτή της Αποδόσεως της Εορτής της Κοιμήσεως (23 και 24 Αυγούστου).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων