02/08/2021 02/08/2021 “Ιδιαίτερη χαρά και τιμή η συμμετοχή του Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτου κ. Ευγενίου Ιωάννου, κληρικού της Ι. Μητροπόλεως Κιλκισίου, στη λατρευτική σύναξη στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Γεωργίου Στοκχόλμης, ο οποίος κήρυκε τον θείο λόγο, αναφερθείς στο πρόσωπο της Κυρίας Θεοτόκου και στην επερχόμενη Εορτή της Κοιμήσεώς Της” ανέφερε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυΐας κ. Κλεόπας...
02 Αυγούστου, 2021 - 11:20
Τελευταία ενημέρωση: 02/08/2021 - 10:31

Στην εορτή της Κοιμήσεως της Παναγίας αναφέρθηκαν στη Σουηδία

Διαδώστε:
Στην εορτή της Κοιμήσεως της Παναγίας αναφέρθηκαν στη Σουηδία

“Ιδιαίτερη χαρά και τιμή η συμμετοχή του Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτου κ. Ευγενίου Ιωάννου, κληρικού της Ι. Μητροπόλεως Κιλκισίου, στη λατρευτική σύναξη στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Γεωργίου Στοκχόλμης, ο οποίος κήρυκε τον θείο λόγο, αναφερθείς στο πρόσωπο της Κυρίας Θεοτόκου και στην επερχόμενη Εορτή της Κοιμήσεώς Της” ανέφερε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυΐας κ. Κλεόπας σε ανάρτησή του.

“Κοντά μας σήμερα και ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης κ. Αλέξανδρος Λουκάτος, Προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Όσλο” αναφέρει στη συνέχεια της ανάρτησής του ενώ παραθέτει και φωτογραφίες από τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στη Στοκχόλμη.

Δείτε φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων