05/06/2021 05/06/2021 Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Γερμανίας, η εις Επίσκοπον χειροτονία του Θεοφιλεστάτου εψηφισμένου Επισκόπου Αργυρουπόλεως κ. Αμβροσίου θα λάβει χώρα το Σάββατο, 3 Ιουλίου 2021, στον Ιερό Ναό Αγίου Αποστόλου Ανδρέου Ντύσσελντορφ. Ώρα ενάρξεως της ακολουθίας του Όρθρου 8:30 π.μ. Της Θείας Λειτουργίας θα προεξάρχει ο Σεβ. Μητροπολίτης Γερμανίας κ. Αυγουστίνος. Επειδή, λόγω...
05 Ιουνίου, 2021 - 22:55
Τελευταία ενημέρωση: 05/06/2021 - 22:57

Στις 3 Ιουλίου στο Ντύσσελντορφ η χειροτονία του Επισκόπου Αργυρουπόλεως

Διαδώστε:
Στις 3 Ιουλίου στο Ντύσσελντορφ η χειροτονία του Επισκόπου Αργυρουπόλεως

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Γερμανίας, η εις Επίσκοπον χειροτονία του Θεοφιλεστάτου εψηφισμένου Επισκόπου Αργυρουπόλεως κ. Αμβροσίου θα λάβει χώρα το Σάββατο, 3 Ιουλίου 2021, στον Ιερό Ναό Αγίου Αποστόλου Ανδρέου Ντύσσελντορφ. Ώρα ενάρξεως της ακολουθίας του Όρθρου 8:30 π.μ.

Της Θείας Λειτουργίας θα προεξάρχει ο Σεβ. Μητροπολίτης Γερμανίας κ. Αυγουστίνος.

Επειδή, λόγω της πανδημίας του κορωνοιού, επιτρέπεται η παρουσία στην ιερή ακολουθία περιορισμένου αριθμού πιστών, η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία θα μεταδίδονται απευθείας από τις 9 π.μ. μέσω των παρακάτω διαδικτυακών μέσων της ενορίας:

YOUTUBE: https://www.youtube.com/watch?v=cOSW4wMnoS8

FACEBOOK: https://fb.me/e/zdeWD27v

Ανακοινώνεται, τέλος, ότι ο Θεοφιλέστατος θα τελέσει την πρώτη του αρχιερατική ΘείαΛειτουργία την επομένη ημέρα, Κυριακή, 4 Ιουλίου 2021, και ώρα 9 π.μ., στον ως άνω ιερό ναό.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων