18/11/2019 18/11/2019 Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου και Έξαρχος Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου τέλεσε την Θεία Λειτουργία στην ενορία του Αγίου Νεκταρίου στο Eindhoven στην Ολλανδία με αφορμή την προ ολίγων ημερών εορτή του Αγίου Προστάτου της. Η πανήγυρις του Αγίου Νεκταρίου εορτάστηκε εκ μεταθέσεως αυτό το Σάββατο εξαιτίας της επίσημης επίσκεψης της...
18 Νοεμβρίου, 2019 - 11:51
Τελευταία ενημέρωση: 18/11/2019 - 11:56

Στο Eindhoven ο Μητροπολίτης Βελγίου

Διαδώστε:
Στο Eindhoven ο Μητροπολίτης Βελγίου

Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου και Έξαρχος Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου τέλεσε την Θεία Λειτουργία στην ενορία του Αγίου Νεκταρίου στο Eindhoven στην Ολλανδία με αφορμή την προ ολίγων ημερών εορτή του Αγίου Προστάτου της.

Η πανήγυρις του Αγίου Νεκταρίου εορτάστηκε εκ μεταθέσεως αυτό το Σάββατο εξαιτίας της επίσημης επίσκεψης της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου στην Ιερά Μητρόπολη Βελγίου, η οποία πραγματοποιήθηκε κατά το προηγούμενο διάστημα, 5 με 14 Νοεμβρίου.

Στην Θεία Λειτουργία, μαζί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βελγίου συλλειτούργησαν ιερείς της Ολλανδίας και συμμετείχαν οι πιστοί της ενορίας και γειτονικών ενοριών, οι οποίοι προσήλθαν να τιμήσουν την μνήμη του Αγίου Νεκταρίου.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους στην εορτή της ενορίας.

Ακολούθησε πλούσια δεξίωση για όλο το εκκλησίασμα στην αίθουσα της ενορίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων