04/07/2022 05/07/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου και Έξαρχος Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρας, ως εκπρόσωπος της Ορθοδόξου Εκκλησίας στο Βέλγιο ενώπιον των Βελγικών Αρχών, δέχθηκε τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022 στην έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως στις Βρυξέλλες την επίσκεψη του Διοικητή της Υπηρεσίας Στρατιωτικών Εφημερίων Βελγίου, Στρατηγό Pierre Neirinckx, MD. Ο Στρατηγός επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Βελγίου...
04 Ιουλίου, 2022 - 21:06
Τελευταία ενημέρωση: 05/07/2022 - 15:24

Στο επίκεντρο η ίδρυση Ορθοδόξου υπηρεσίας στον Βελγικό Στρατό

Διαδώστε:
Στο επίκεντρο η ίδρυση Ορθοδόξου υπηρεσίας στον Βελγικό Στρατό

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου και Έξαρχος Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρας, ως εκπρόσωπος της Ορθοδόξου Εκκλησίας στο Βέλγιο ενώπιον των Βελγικών Αρχών, δέχθηκε τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022 στην έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως στις Βρυξέλλες την επίσκεψη του Διοικητή της Υπηρεσίας Στρατιωτικών Εφημερίων Βελγίου, Στρατηγό Pierre Neirinckx, MD.

Ο Στρατηγός επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Βελγίου στο πλαίσιο της ίδρυσης Ορθοδόξου υπηρεσίας στον Βελγικό Στρατό.

Η ανταλλαγή απόψεων έγινε σε κλίμα αμοιβαίου σεβασμού και κατανόησης, ο δε Στρατηγός διαβεβαίωσε τον Μητροπολίτη Βελγίου κ. Αθηναγόρα για την σημασία και ανάγκη της ποιμαντικής, λατρευτικής και πνευματικής υποστήριξης στο σώμα του Στρατού μέσω της διεύρυνσης της στρατιωτικής υπηρεσίας των Ορθοδόξων εφημερίων στο Βέλγιο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων