19/08/2021 19/08/2021 Στο Κίεβο βρίσκεται ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γέρων Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ στα πλαίσια της προετοιμασίας της προσεχούς επισκέψεως της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου. Ο Σεβασμιώτατος συλλειτούργησε σήμερα, εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος κατά το Ιουλιανό ημερολόγιο, μετά του Μητροπολίτου Κιέβου και πάσης Ουκρανίας κ. Επιφανίου και κληρικούς της Εκκλησίας της Ουκρανίας, στον Καθεδρικό Ιερό...
19 Αυγούστου, 2021 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 19/08/2021 - 18:00

Στο Κίεβο λειτούργησε ο Μητροπολίτης Γέρων Χαλκηδόνος

Διαδώστε:
Στο Κίεβο λειτούργησε ο Μητροπολίτης Γέρων Χαλκηδόνος

Στο Κίεβο βρίσκεται ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γέρων Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ στα πλαίσια της προετοιμασίας της προσεχούς επισκέψεως της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου.

Ο Σεβασμιώτατος συλλειτούργησε σήμερα, εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος κατά το Ιουλιανό ημερολόγιο, μετά του Μητροπολίτου Κιέβου και πάσης Ουκρανίας κ. Επιφανίου και κληρικούς της Εκκλησίας της Ουκρανίας, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ Κιέβου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων