24/11/2021 24/11/2021 Επίσκεψη στην έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως Γαλλίας και στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Δημήτριο πραγματοποίησε η Υπουργός Πολιτισμού κα Λίνα Μενδώνη την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021, συνοδευόμενη από την Πρέσβη της Ελλάδας στην Γαλλία κα Αγλαΐα Μπαλτά και από στενούς συνεργάτες της. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα καθώς, όπως σημείωσε ο Σεβασμιώτατος, η επίσκεψη της...
24 Νοεμβρίου, 2021 - 16:43
Τελευταία ενημέρωση: 24/11/2021 - 16:33

Στον Μητροπολίτη Γαλλίας η Υπ. Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Γαλλίας η Υπ. Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη

Επίσκεψη στην έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως Γαλλίας και στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Δημήτριο πραγματοποίησε η Υπουργός Πολιτισμού κα Λίνα Μενδώνη την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021, συνοδευόμενη από την Πρέσβη της Ελλάδας στην Γαλλία κα Αγλαΐα Μπαλτά και από στενούς συνεργάτες της.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα καθώς, όπως σημείωσε ο Σεβασμιώτατος, η επίσκεψη της Υπουργού αποτελεί εξαιρετική χαρά και τιμή τόσο για τον ίδιο προσωπικά όσο και για την Μητρόπολη.

Συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν την Ιερά Μητρόπολη Γαλλίας και ιδιαιτέρως το θέμα του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού του Αγίου Στεφάνου. Η Υπουργός, γνωρίζοντας την ιστορία και την σπουδαιότητα του μνημείου, εξεδήλωσε την επιθυμία του Υπουργείου αλλά και της Ελληνικής Κυβέρνησης να σταθούν αρωγοί στις προσπάθειες για την περαιτέρω ανάδειξή του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων