16/07/2022 16/07/2022 Κατόπιν πρόσκλησης του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γέροντος Πριγκηποννήσων κ. Δημητρίου, το μεσημέρι της Παρασκευής προσήλθαν στην Πρίγκηπο, έδρα της Μητροπόλεως, 14μελής αντιπροσωπεία μελών των Εφοροεπιτροπών των τεσσάρων νησιωτικών κοινοτήτων, προς ανταλλαγή σκέψεων και απόψεων επί του υπό της Γενικής Διευθύνσεως Βακουφίων νεοεκδοθέντος κανονισμού διεξαγωγής εκλογών των Κοινοτήτων και Ιδρυμάτων της Ομογένειας. Την Αντιπροσωπεία αποτελούσαν, οι κυρίες, Αγνή...
16 Ιουλίου, 2022 - 16:17
Τελευταία ενημέρωση: 16/07/2022 - 16:19

Στον Μητροπολίτη Πριγκηποννήσων 14μελής αντιπροσωπεία μελών των Εφοροεπιτροπών

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Πριγκηποννήσων 14μελής αντιπροσωπεία μελών των Εφοροεπιτροπών

Κατόπιν πρόσκλησης του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γέροντος Πριγκηποννήσων κ. Δημητρίου, το μεσημέρι της Παρασκευής προσήλθαν στην Πρίγκηπο, έδρα της Μητροπόλεως, 14μελής αντιπροσωπεία μελών των Εφοροεπιτροπών των τεσσάρων νησιωτικών κοινοτήτων, προς ανταλλαγή σκέψεων και απόψεων επί του υπό της Γενικής Διευθύνσεως Βακουφίων νεοεκδοθέντος κανονισμού διεξαγωγής εκλογών των Κοινοτήτων και Ιδρυμάτων της Ομογένειας.

Την Αντιπροσωπεία αποτελούσαν, οι κυρίες, Αγνή Νικολαίδου, Μαρία Μπαλέρ και Ολυμπία Παναγιωτίδου, και οι κύριοι, Ανέστης Ιωαννίδης, Αντώνης Παριζιάνος, Γιώργος Γκιουλέρ, Γρηγόρης Μεϊμαρίδης, Δημήτριος Ελευθέρογλου, Δημήτριος Φραντζής, Γιάννης Γρηγοριάδης, Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης, Κωνσταντίνος Σανταλτζόγλου, Σάββας Παναγιωτίδης και Χαράλαμπος Καρατζίκος.

“Οι ανωτέρω εκλεκτοί Επίτροποι της Ι. Μητροπόλεως, μετά την εν συμπνοία συνεργασίαν των μετά του Ποιμενάρχου αυτών, Μητροπολίτου κ. Δημητρίου, συνεχάρησαν και ηυχήθησαν αυτώ, επί τη συμπληρώσει 48ετούς ιερατικής διακονίας, εις τους κόλπους της Μητρός Εκκλησίας”, καταλήγει η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων