08/10/2021 08/10/2021 Την επίσκεψη 25μελούς αντιπροσωπείας ανωτέρων στελεχών διαφόρων Προξενικών αρχών στην Κωνσταντινούπολη (ΗΠΑ, Ολλανδίας, Πολωνίας, Ουκρανίας, Ισραήλ, Μαρόκου, Αζερμπαιτζάν και Ν.Κορέας) δέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γέρων Πριγκηποννήσων κ. Δημήτριος στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου Πριγκήπου το απόγευμα της Πέμπτης 7ης Οκτωβρίου 2021. Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τους επισκέπτες και τους μίλησε για την ιστορία του περικαλλούς...
08 Οκτωβρίου, 2021 - 13:56
Τελευταία ενημέρωση: 08/10/2021 - 15:14

Στον Μητροπολίτη Πριγκηποννήσων στελέχη Προξενικών αρχών της Πόλης

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Πριγκηποννήσων στελέχη Προξενικών αρχών της Πόλης

Την επίσκεψη 25μελούς αντιπροσωπείας ανωτέρων στελεχών διαφόρων Προξενικών αρχών στην Κωνσταντινούπολη (ΗΠΑ, Ολλανδίας, Πολωνίας, Ουκρανίας, Ισραήλ, Μαρόκου, Αζερμπαιτζάν και Ν.Κορέας) δέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γέρων Πριγκηποννήσων κ. Δημήτριος στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου Πριγκήπου το απόγευμα της Πέμπτης 7ης Οκτωβρίου 2021.

Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τους επισκέπτες και τους μίλησε για την ιστορία του περικαλλούς ναού του Αγίου Δημητρίου.

Επίσης, συνεχάρη θερμά την τοπική δημοτική Διεύθυνση Τουρισμού, η οποία και διοργάνωσε την εν λόγω περιήγηση η οποία περιέλαβε και άλλους λατρευτικούς χώρους της νήσου, και που θα επαναληφθεί με άλλους Προξενικούς την προσεχή Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων