13/03/2022 14/03/2022 Τον Πρέσβυ της Ελλάδας στο Λουξεμβούργο κ. Άγγελο Υψυλάντη δέχτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου και Έξαρχος Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρας, το μεσημέρι της Πέμπτης 10 Μαρτίου 2022, στην έδρα του στις Βρυξέλλες. Η επίσκεψη είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα και διεξάχθηκε σε πολύ καλό κλίμα. Ο κ. Πρέσβυς είχε την ευκαιρία να ενημερώσει και ενημερωθεί...
13 Μαρτίου, 2022 - 12:10
Τελευταία ενημέρωση: 14/03/2022 - 1:52

Στον Μητροπολίτη Βελγίου o Πρέσβυς της Ελλάδας στο Λουξεμβούργο

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Βελγίου o Πρέσβυς της Ελλάδας στο Λουξεμβούργο

Τον Πρέσβυ της Ελλάδας στο Λουξεμβούργο κ. Άγγελο Υψυλάντη δέχτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου και Έξαρχος Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρας, το μεσημέρι της Πέμπτης 10 Μαρτίου 2022, στην έδρα του στις Βρυξέλλες.

Η επίσκεψη είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα και διεξάχθηκε σε πολύ καλό κλίμα.

Ο κ. Πρέσβυς είχε την ευκαιρία να ενημερώσει και ενημερωθεί από τον Σεβασμιώτατιο για διάφορα θέματα, τα οποία απασχολούν την Ελληνική ομογένεια του Μεγάλου Δουκάτου, ανώ αντηλλάγησαν απόψεις σχετικά με την τρέχουσα επικαιρότητα και άλλα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων