09/07/2022 09/07/2022 Ο Μητροπολίτης Γέρων Δέρκων κ. Απόστολος επί το άκουσμα της εκδημίας του Άρχοντος Οστιαρίου της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας Χρήστου Τσούβαλη τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως της ψυχής αυτού εν σκηναίς δικαίων και εν χώρα ζώντων. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε ο Κύριος ο Θεός να στηρίζει και να ενισχύει τους οικείους αυτού. Τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ....
09 Ιουλίου, 2022 - 10:42
Τελευταία ενημέρωση: 09/07/2022 - 10:46

Συλληπητήριο μήνυμα Μητροπολίτη Γέροντος Δέρκων για την εκδημία του Άρχοντος Οστιαρίου Χρήστου Τσούβαλη

Διαδώστε:
Συλληπητήριο μήνυμα Μητροπολίτη Γέροντος Δέρκων για την εκδημία του Άρχοντος Οστιαρίου Χρήστου Τσούβαλη

Ο Μητροπολίτης Γέρων Δέρκων κ. Απόστολος επί το άκουσμα της εκδημίας του Άρχοντος Οστιαρίου της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας Χρήστου Τσούβαλη τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως της ψυχής αυτού εν σκηναίς δικαίων και εν χώρα ζώντων.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε ο Κύριος ο Θεός να στηρίζει και να ενισχύει τους οικείους αυτού.

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο εκπροσώπησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γέροντα Δέρκων κ. Απόστολο καθώς και την Εφορεία της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος Χάλκης ο Ιερολογιώτατος Διάκονος κ. Δανιήλ Ζαφείρης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων