28/01/2022 28/01/2022 Με τον Βασίλη Κικίλια συναντήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Τουρισμού ο Μητροπολίτης Μεξικού κ. Αθηναγόρας. Ο Σεβασμιώτατος και ο υπουργός Τουρισμού συζήτησαν για το ιεραποστολικό έργο που επιτελείται, αλλά και για τη συμβολή της Μητρόπολης Μεξικού στην ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από τις χώρες της Κεντρικής Αμερικής προς την Ελλάδα. Με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής...
28 Ιανουαρίου, 2022 - 18:51
Τελευταία ενημέρωση: 28/01/2022 - 18:58

Συνάντηση Μητροπολίτη Μεξικού με τον Βασίλη Κικίλια

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Μεξικού με τον Βασίλη Κικίλια

Με τον Βασίλη Κικίλια συναντήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Τουρισμού ο Μητροπολίτης Μεξικού κ. Αθηναγόρας. Ο Σεβασμιώτατος και ο υπουργός Τουρισμού συζήτησαν για το ιεραποστολικό έργο που επιτελείται, αλλά και για τη συμβολή της Μητρόπολης Μεξικού στην ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από τις χώρες της Κεντρικής Αμερικής προς την Ελλάδα.

Με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Κικίλιας τόνισε: «Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κεντρικής Αμερικής Αθηναγόρας επιτελεί σπουδαίο ιεραποστολικό έργο για πάνω από 25 χρόνια. Κρατάει όρθιο τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία σε περισσότερα από 20 κράτη, όπου σήμερα ζουν 500.000 Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Με επισκέφτηκε σήμερα στο υπουργείο και είναι συγκινητικό ότι θέλει να βοηθήσει, ώστε να ενισχυθεί το τουριστικό ρεύμα από τις χώρες της Κεντρικής Αμερικής προς την Ελλάδα».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων