30/11/2021 30/11/2021 Την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδoς, Νίκη Κεραμέως, συνάντησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου και Έξαρχος Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρας, σήμερα, Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021, κατά τη διάρκεια των εργασιών του Συμβουλίου Ευρωπαίων Υπουργών Παιδείας στις Βρυξέλλες. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ εγκάρδιο κλίμα, ενώ η συζήτηση επικεντρώθηκε στην λειτουργία του Κεστεκίδειου Ελληνικού...
30 Νοεμβρίου, 2021 - 12:07
Τελευταία ενημέρωση: 30/11/2021 - 13:44

Στον Μητροπολίτη Βελγίου η Νίκη Κεραμέως

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Βελγίου η Νίκη Κεραμέως

Την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδoς, Νίκη Κεραμέως, συνάντησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου και Έξαρχος Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρας, σήμερα, Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021, κατά τη διάρκεια των εργασιών του Συμβουλίου Ευρωπαίων Υπουργών Παιδείας στις Βρυξέλλες.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ εγκάρδιο κλίμα, ενώ η συζήτηση επικεντρώθηκε στην λειτουργία του Κεστεκίδειου Ελληνικού Σχολείου Βρυξελλών, το οποίο στεγάζεται σε κτήριο της Εκκλησίας (Οικουμενικού Πατριαρχείου) και αποτελεί σημείο αγαστής συνεργασίας μεταξύ της Ιεράς Μητροπόλεως Βελγίου και του Ελληνικού Κράτους.

Η κ. Υπουργός έδειξε ζωηρό ενδιαφέρον τόσο για το Κεστεκίδειο Σχολείο, όσο και για διάφορα θέματα που απασχολούν την Ιερά Μητρόπολη και την ομογένεια των τριών χωρών της Μπενελούξ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων