07/01/2023 07/01/2023 Με λαμπρότητα τιμήθηκε, την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023, η μεγάλη Δεσποτική εορτή των Θεοφανείων στην Ιερά Μητρόπολη Βελγίου. Στον Μητροπολιτικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Βρυξελλών τελέστηκε αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του  Μητροπολίτου Βελγίου και Εξάρχου Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρου. Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε ο Μεγάλος Αγιασμός των Θεοφανείων, ενώ μετά...
07 Ιανουαρίου, 2023 - 17:11
Τελευταία ενημέρωση: 07/01/2023 - 17:44

Τα Θεοφάνεια στις Βρυξέλλες

Διαδώστε:
Τα Θεοφάνεια στις Βρυξέλλες

Με λαμπρότητα τιμήθηκε, την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023, η μεγάλη Δεσποτική εορτή των Θεοφανείων στην Ιερά Μητρόπολη Βελγίου.

Στον Μητροπολιτικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Βρυξελλών τελέστηκε αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του  Μητροπολίτου Βελγίου και Εξάρχου Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρου.

Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε ο Μεγάλος Αγιασμός των Θεοφανείων, ενώ μετά την Απόλυση, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε το Φως του κόσμου, ο Χριστός, να φωτίζει όλους τους ανθρώπους χαρίζοντας την αγάπη, την ομόνοια και την ειρήνη σε όλον τον κόσμο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων