08/09/2020 08/09/2020 ΒΙΝΤΕΟ – ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από την τέλεση της Θείας Λειτουργίας στην Ιερά Μονή Γενεσίου της Θεοτόκου στο Μασμπάτε – Φιλιππίνες, όπως αυτό δημοσιεύεται από την Ιερά Μητρόπολη Χόνγκ Κόνγκ και Νοτιοανατολικής Ασίας. Η Ιερά Μητρόπολη Χονγκ Κονγκ και Νοτιοανατολικής Ασίας (Orthodox Metropolitanate of Hong Kong and South East Asia) είναι Μητρόπολη του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Υπό την...
08 Σεπτεμβρίου, 2020 - 17:24
Τελευταία ενημέρωση: 08/09/2020 - 23:41

Θεία Λειτουργία στην Μονή Γενεσίου της Θεοτόκου στο Μασμπάτε

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία στην Μονή Γενεσίου της Θεοτόκου στο Μασμπάτε

ΒΙΝΤΕΟ – ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από την τέλεση της Θείας Λειτουργίας στην Ιερά Μονή Γενεσίου της Θεοτόκου στο Μασμπάτε – Φιλιππίνες, όπως αυτό δημοσιεύεται από την Ιερά Μητρόπολη Χόνγκ Κόνγκ και Νοτιοανατολικής Ασίας.

Η Ιερά Μητρόπολη Χονγκ Κονγκ και Νοτιοανατολικής Ασίας (Orthodox Metropolitanate of Hong Kong and South East Asia) είναι Μητρόπολη του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Υπό την πνευματική της δικαιοδοσία η Ιερά Μητρόπολις περιλαμβάνει το Χονγκ Κονγκ, την Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας, το Μακάο, την Ταϊβάν, τις Φιλιππίνες, το Βιετνάμ, την Καμπότζη, το Λάος, την Ταϋλάνδη, την Μυανμάρ και την Μογγολία.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων