02/03/2023 02/03/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιταλίας κ. Πολύκαρπος εξέφρασε την βαθύτατη θλίψη του για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. “Η σκέψη μας, η ευχή και η προσευχή μας βρίσκονται με τους συγγενείς όλων όσων έχασαν αγαπημένα πρόσωπα σε αυτήν την τραγωδία καθώς και με όλους τους τραυματίες που βρίσκονται στα νοσοκομεία. Η ελπίδα και η πίστη...
02 Μαρτίου, 2023 - 10:12
Τελευταία ενημέρωση: 02/03/2023 - 10:18

Τη βαθύτατη θλίψη του εξέφρασε ο Μητροπολίτης Ιταλίας για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη

Διαδώστε:
Τη βαθύτατη θλίψη του εξέφρασε ο Μητροπολίτης Ιταλίας για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιταλίας κ. Πολύκαρπος εξέφρασε την βαθύτατη θλίψη του για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

“Η σκέψη μας, η ευχή και η προσευχή μας βρίσκονται με τους συγγενείς όλων όσων έχασαν αγαπημένα πρόσωπα σε αυτήν την τραγωδία καθώς και με όλους τους τραυματίες που βρίσκονται στα νοσοκομεία. Η ελπίδα και η πίστη μας είναι πως οι ψυχές των αδικοχαμένων δεκάδων νέων ανθρώπων βρίσκονται ήδη αναπαυμένες στα χέρια του Δημιουργού. Είθε ποτέ να μην επαναληφθεί τέτοια συμφορά!”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σεβασμιώτατος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων