16/02/2020 16/02/2020 Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Φιλοθέης στο Μονπελιέ, ιερούργησε σήμερα ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος. Στη Θεία Λειτουργία παρέστησαν οι Αρχές της πόλεως και εκπρόσωποι της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας. Χθες, ο Θεοφιλέστατος συναντήθηκε με τον Ρωμαιοκαθολικό Αρχιεπίσκοπο Montpellier Σεβ. Pierre-Marie Carré και τον Επίσκοπο κ. Allain Guellec. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα στο...
16 Φεβρουαρίου, 2020 - 18:17
Τελευταία ενημέρωση: 16/02/2020 - 18:24

Τίμησαν την Αγία Φιλοθέη στο Μονπελιέ

Διαδώστε:
Τίμησαν την Αγία Φιλοθέη στο Μονπελιέ

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Φιλοθέης στο Μονπελιέ, ιερούργησε σήμερα ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος. Στη Θεία Λειτουργία παρέστησαν οι Αρχές της πόλεως και εκπρόσωποι της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.

Χθες, ο Θεοφιλέστατος συναντήθηκε με τον Ρωμαιοκαθολικό Αρχιεπίσκοπο Montpellier Σεβ. Pierre-Marie Carré και τον Επίσκοπο κ. Allain Guellec. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τους Χριστιανούς της περιοχής καθώς και την από κοινού διοργάνωση προσκυνηματικών περιηγήσεων στην Ελλάδα και την Κωνσταντινούπολη. Ο Επίσκοπος Μελιτηνής μετέφερε τους θερμούς χαιρετισμούς του Σεβ. Μητροπολίτου Γαλλίας κ. Εμμανουήλ και προσέφερε εκ μέρους του στον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο κ. Pierre-Marie Carré, έναν επιστήθιο βυζαντινό σταυρό.

  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων