15/02/2019 15/02/2019 Δελτίο τύπου με το οποίο γνωστοποιεί την επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη στην Ιερά Μητρόπολη Σουηδίας εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη. Αναλυτικά αναφέρει: Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση πληροφορούμε τους ευσεβούς Χριστιανούς μας στη Σκανδιναυΐα και τους φίλους και συμπαραστάτες της Ι. Μητροπόλεως Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυΐας ότι η Αυτού Θειοτάτη Παναγιότης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος,...
15 Φεβρουαρίου, 2019 - 17:09
Τελευταία ενημέρωση: 15/02/2019 - 17:28

Την Ι.Μ. Σουηδίας θα επισκεφθεί ο Οικ. Πατριάρχης

Διαδώστε:
Την Ι.Μ. Σουηδίας θα επισκεφθεί ο Οικ. Πατριάρχης
Δελτίο τύπου με το οποίο γνωστοποιεί την επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη στην Ιερά Μητρόπολη Σουηδίας εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη. Αναλυτικά αναφέρει:
Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση πληροφορούμε τους ευσεβούς Χριστιανούς μας στη Σκανδιναυΐα και τους φίλους και συμπαραστάτες της Ι. Μητροπόλεως Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυΐας ότι η Αυτού Θειοτάτη Παναγιότης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, θα επισκεφθεί επίσημα την έδρα της Ι. Μητροπόλεως, στη Στοκχόλμη, από της 28ης Σεπτεμβρίου έως της 1ης Οκτωβρίου 2019, επ᾽ ευκαιρία των εορτασμών της 50ετηρίδος από της ιδρύσεως της Ι. Μητροπόλεως Σουηδίας. Θα ανακοινωθεί το λεπτομερές πρόγραμμα της επισκέψεως του Παναγιωτάτου, εν ευθέτω χρόνω.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων