20/06/2022 20/06/2022 Το εννιαήμερο μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτη Πισιδίας κυρού Σωτηρίου τέλσε ο Μητροπολίτης Κορέας κ. Αμβρόσιος το Σάββατο 18 Ιουνίου.  Ο Σεβασμιώτατος πλαισιούμενος από τους ιερείς π. Αντώνιο Αριζονίτη, π. Ρωμανό Kavchak και π. Αντώνιο Lim προεξήρχε στον Όρθρο της απόδοσης της Πεντηκοστής και στην θεία Λειτουργία, στον καθεδρικό ιερό ναό του Αγίου Νικολάου Σεούλ. Ο...
20 Ιουνίου, 2022 - 12:03
Τελευταία ενημέρωση: 20/06/2022 - 12:16

Το εννιαήμερο μνημόσυνο του Μητροπολίτη Πισιδίας κυρού Σωτηρίου

Διαδώστε:
Το εννιαήμερο μνημόσυνο του Μητροπολίτη Πισιδίας κυρού Σωτηρίου

Το εννιαήμερο μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτη Πισιδίας κυρού Σωτηρίου τέλσε ο Μητροπολίτης Κορέας κ. Αμβρόσιος το Σάββατο 18 Ιουνίου. 

Ο Σεβασμιώτατος πλαισιούμενος από τους ιερείς π. Αντώνιο Αριζονίτη, π. Ρωμανό Kavchak και π. Αντώνιο Lim προεξήρχε στον Όρθρο της απόδοσης της Πεντηκοστής και στην θεία Λειτουργία, στον καθεδρικό ιερό ναό του Αγίου Νικολάου Σεούλ.

Ο Μητροπολίτης Κορέας Αμβρόσιος αναφέρθηκε στις συγκλονιστικές τελευταίες στιγμές της επί γης ζωής του αειμνήστου π. Σωτηρίου, οι οποίες ήταν μια δυνατή μαρτυρία της αγιωσύνης του.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων