09/06/2023 09/06/2023 Η κοινότητα του Καθεδρικού Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου στην Σεούλ οργάνωσε στον προαύλιο χώρο του ναού το ετήσιο ανοιξιάτικο International Food Festival. Ο θαυμάσιος καιρός και τα νόστιμα φαγητά και γλυκίσματα έφεραν πολλούς ανθρώπους στον χώρο του φεστιβάλ, πολλοί εκ των οποίων είχαν την ευκαιρία να έρθουν για πρώτη φορά σε επαφή και γνωριμία...
09 Ιουνίου, 2023 - 17:25
Τελευταία ενημέρωση: 09/06/2023 - 16:57

Το ετήσιο Διεθνές Φεστιβάλ Φαγητού στον Άγιο Νικόλαο της Σεούλ

Διαδώστε:
Το ετήσιο Διεθνές Φεστιβάλ Φαγητού στον Άγιο Νικόλαο της Σεούλ

Η κοινότητα του Καθεδρικού Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου στην Σεούλ οργάνωσε στον προαύλιο χώρο του ναού το ετήσιο ανοιξιάτικο International Food Festival.

Ο θαυμάσιος καιρός και τα νόστιμα φαγητά και γλυκίσματα έφεραν πολλούς ανθρώπους στον χώρο του φεστιβάλ, πολλοί εκ των οποίων είχαν την ευκαιρία να έρθουν για πρώτη φορά σε επαφή και γνωριμία με την Ορθόδοξη Εκκλησία και να ξεναγηθούν στον ιερό ναό.

Σε όλους όσοι εργάστηκαν εθελοντικά ή βοήθησαν με ποικίλους τρόπους για την υλοποίηση του φεστιβάλ ανήκουν πολλές ευχαριστίες. Ιδιαιτέρως όμως είναι άξιοι θερμών ευχαριστιών αλλά και πολλών συγχαρητηρίων οι νέοι και οι νέες, Ορθόδοξοι και Κατηχούμενοι. Όλοι τους εργάστηκαν πριν, κατά και μετά το φεστιβάλ με συστηματικό και χαρούμενο τρόπο. Όσοι τους είδαν εντυπωσιάστηκαν και συγκινήθηκαν.

Είθε το Πανάγιο Πνεύμα, ο Παράκλητος να φωτίζει και να παρηγορεί όλους και να κατευθύνει τα διαβήματά τους προς πάσαν την Αλήθεια.

Περισσότερες Φωτογραφίες

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων