16/10/2021 16/10/2021 Την αγάπη και τον σεβασμό του για τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλο εξέφρασε με μια ανάρτηση σε κοινωνικό δίκτυο ο γνωστός Τούρκος δημοσιογράφος και συντονιστής του Δήμου Σμύρνης, Hasan Tahsin Kocabaş, μετά την πρόσφατη συνάντησή τους.  «Βρέθηκα στην Ίμβρο για δύο ημέρες. Εκεί είχα ουσιαστικές συνομιλίες για τη Σμύρνη. Φυσικά θα γράψω...
16 Οκτωβρίου, 2021 - 13:34
Τελευταία ενημέρωση: 16/10/2021 - 17:14

Τούρκος δημοσιογράφος μιλάει για τον Ίμβρου Κύριλλο

Διαδώστε:
Τούρκος δημοσιογράφος μιλάει για τον Ίμβρου Κύριλλο

Την αγάπη και τον σεβασμό του για τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλο εξέφρασε με μια ανάρτηση σε κοινωνικό δίκτυο ο γνωστός Τούρκος δημοσιογράφος και συντονιστής του Δήμου Σμύρνης, Hasan Tahsin Kocabaş, μετά την πρόσφατη συνάντησή τους. 

«Βρέθηκα στην Ίμβρο για δύο ημέρες. Εκεί είχα ουσιαστικές συνομιλίες για τη Σμύρνη. Φυσικά θα γράψω γι’ αυτές. Θα ήθελα, όμως, πρώτα να ευχαριστήσω τον αγαπητό μου Ίμβρου Κύριλλο, τον οποίο αγαπώ και σέβομαι από τότε που πρωτοσυναντηθήκαμε», έγραψε.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων