12/04/2021 12/04/2021 Χθες, Κυριακή Δ’ των Νηστειών, 11 Απριλίου, και προ της απολύσεως της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ελβετίας κ. Μάξιμος, τέλεσε Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του αειμνήστου Μητροπολίτου Γέροντος Νικαίας Κωνσταντίνου και του αοιδίμου Νικολάου Μαγγίνα, δημοσιογράφου και φωτογράφου του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Προ του Τρισαγίου ο Μητροπολίτης Ελβετίας μίλησε καταλλήλως για την προσωπικότητα και...
12 Απριλίου, 2021 - 10:35
Τελευταία ενημέρωση: 12/04/2021 - 10:40

Τρισάγιο για τον μακαριστό Γέροντα Νικαίας και τον Νικόλαο Μαγγίνα στο Σαμπεζύ

Διαδώστε:
Τρισάγιο για τον μακαριστό Γέροντα Νικαίας και τον Νικόλαο Μαγγίνα στο Σαμπεζύ

Χθες, Κυριακή Δ’ των Νηστειών, 11 Απριλίου, και προ της απολύσεως της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ελβετίας κ. Μάξιμος, τέλεσε Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του αειμνήστου Μητροπολίτου Γέροντος Νικαίας Κωνσταντίνου και του αοιδίμου Νικολάου Μαγγίνα, δημοσιογράφου και φωτογράφου του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Προ του Τρισαγίου ο Μητροπολίτης Ελβετίας μίλησε καταλλήλως για την προσωπικότητα και την προσφορά αμφοτέρων των προσφάτως κοιμηθέντων στην Κωνσταντινούπολη προσώπων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων