02/03/2023 02/03/2023 Στην έναρξη του 7ου Ευρωπαϊκού Μαθητικού Συνεδρίου, που διοργανώνεται αυτές τις ημέρες στην Βερόνα της Βορείου Ιταλίας από το Ίδρυμα Ελληνικού Πολιτισμού, συμμετείχε σήμερα Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023, ο  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιταλίας κ. Πολύκαρπος. Στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο συμμετείχε αντιπροσωπεία μαθητών και καθηγητών από 95 Σχολεία Μέσης Εκπαίδευσης της Ελλάδας. Ο Μητροπολίτης Ιταλίας κ. Πολύκαρπος στον...
02 Μαρτίου, 2023 - 19:45
Τελευταία ενημέρωση: 02/03/2023 - 19:07

Βερόνα: Στο 7° Ευρωπαϊκό Μαθητικό Συνέδριο ο Μητροπολίτης Ιταλίας

Διαδώστε:
Βερόνα: Στο 7° Ευρωπαϊκό Μαθητικό Συνέδριο ο Μητροπολίτης Ιταλίας

Στην έναρξη του 7ου Ευρωπαϊκού Μαθητικού Συνεδρίου, που διοργανώνεται αυτές τις ημέρες στην Βερόνα της Βορείου Ιταλίας από το Ίδρυμα Ελληνικού Πολιτισμού, συμμετείχε σήμερα Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023, ο  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιταλίας κ. Πολύκαρπος.

Στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο συμμετείχε αντιπροσωπεία μαθητών και καθηγητών από 95 Σχολεία Μέσης Εκπαίδευσης της Ελλάδας.

Ο Μητροπολίτης Ιταλίας κ. Πολύκαρπος στον χαιρετισμό του τόνισε, ότι “Ευρώπη σημαίνει ελληνορωμαϊκός πολιτισμός και χριστιανισμός” και κάλεσε τους μαθητές να είναι υπερήφανοι για τον Ελληνικό Πολιτισμό, την Ελληνική Γλώσσα και την Ορθόδοξη Πίστη τους.

Ανέφερε “βέβαια, πως το γιορτινό αυτό μαθητικό αντάμωμα συννέφιασε το τρομερό σιδηροδρομικό ατύχημα στην Πατρίδα μας”

Για τους δεκάδες νέους, θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων