07/10/2022 07/10/2022 Η Ιερά Μητρόπολις Αυστρίας ανακοίνωσε ότι πρόκειται και φέτος, μετά από διακοπή δύο ετών λόγω πανδημίας, να πραγματοποιηθεί η 9η Πανορθόδοξη Συνάντηση Νέων στην οποία μπορούν να συμμετέχουν όσα παιδιά και νέοι επιθυμούν. Η Πανορθόδοξη Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί με τις ευλογίες του Μητροπολίτου Αυστρίας κ. Αρσενίου.  Το θέμα της 9ης Πανορθοδόξου Συναντήσεως Νέων είναι η...
07 Οκτωβρίου, 2022 - 10:56

Βιέννη: Η Ανάσταση και η Αιώνια Ζωή το θέμα της 9ης Πανορθόδοξης Σύναξης Νέων

Διαδώστε:
Βιέννη: Η Ανάσταση και η Αιώνια Ζωή το θέμα της 9ης Πανορθόδοξης Σύναξης Νέων

Η Ιερά Μητρόπολις Αυστρίας ανακοίνωσε ότι πρόκειται και φέτος, μετά από διακοπή δύο ετών λόγω πανδημίας, να πραγματοποιηθεί η 9η Πανορθόδοξη Συνάντηση Νέων στην οποία μπορούν να συμμετέχουν όσα παιδιά και νέοι επιθυμούν.

Η Πανορθόδοξη Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί με τις ευλογίες του Μητροπολίτου Αυστρίας κ. Αρσενίου. 

Το θέμα της 9ης Πανορθοδόξου Συναντήσεως Νέων είναι η Ανάσταση και η Αιώνια Ζωή. Μέσω των κοινωνικών συναναστροφών, του αθλητισμού, του χορού και των παιχνιδιών οι νέοι και τα παιδιά μας θα βιώσουν το πνεύμα της ζωής στην ορθόδοξη κοινότητα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων