25/02/2023 25/02/2023 Προσευχή για ειρήνη στην Ουκρανία πραγματοποιήθηκε χθες στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος Βιέννης, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την εκεί έναρξη του πολέμου. Η προσευχή τελέστηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αυστρίας και Έξαρχος Ουγγαρίας κ. Αρσένιο. Παρόντες ήταν ο Ομοσπονδιακός Καγκελάριος της Αυστρίας Καρλ Νεχάμερ, μέλη της Ομοσπονδιακής Κυβερνήσεως,της Βουλής της Αυστρίας και της...
25 Φεβρουαρίου, 2023 - 12:55
Τελευταία ενημέρωση: 25/02/2023 - 13:04

Βιέννη: Προσευχή για την επικράτηση ειρήνης στην Ουκρανία

Διαδώστε:
Βιέννη: Προσευχή για την επικράτηση ειρήνης στην Ουκρανία

Προσευχή για ειρήνη στην Ουκρανία πραγματοποιήθηκε χθες στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος Βιέννης, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την εκεί έναρξη του πολέμου. Η προσευχή τελέστηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αυστρίας και Έξαρχος Ουγγαρίας κ. Αρσένιο.

Παρόντες ήταν ο Ομοσπονδιακός Καγκελάριος της Αυστρίας Καρλ Νεχάμερ, μέλη της Ομοσπονδιακής Κυβερνήσεως,της Βουλής της Αυστρίας και της Ουκρανίας, ο Ουκρανός Πρέσβης στην Αυστρία Dr. Vasyl Khymynets και άλλα μέλη του Διπλωματικού Σώματος, καθώς και εκπρόσωποι φορέων και Οργανώσεων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων