18/08/2020 18/08/2020 Την Τρίτη 11η Αυγούστου 2020, στο Δημαρχείο της πόλεως της Βιέννης, ο Δήμαρχος κ. Michael Ludwig, παρουσία του Καρδιναλίου της Βιέννης Christoph Schönborn και εκπροσώπων του Σωματείου “Χώρος θρησκευτικών συγκροτημάτων” παρουσιάσθηκε το επιλεγέν ως καλύτερο αρχιτεκτονικό σχέδιο για την ανοικοδόμηση στην περιοχή του νέου διαμερίσματος της Βιέννης Seestadt Aspern. Όπως μάς ενημερώνει η επίσημη ιστοσελίδα...
18 Αυγούστου, 2020 - 19:18
Τελευταία ενημέρωση: 18/08/2020 - 19:24

ΒΙΕΝΝΗ: Βραβείο Αρχιτεκτονικού Σχεδίου για τον νέο χώρο θρησκευτικών συγκροτημάτων

Διαδώστε:
ΒΙΕΝΝΗ: Βραβείο Αρχιτεκτονικού Σχεδίου για τον νέο χώρο θρησκευτικών συγκροτημάτων

Την Τρίτη 11η Αυγούστου 2020, στο Δημαρχείο της πόλεως της Βιέννης, ο Δήμαρχος κ. Michael Ludwig, παρουσία του Καρδιναλίου της Βιέννης Christoph Schönborn και εκπροσώπων του Σωματείου “Χώρος θρησκευτικών συγκροτημάτων” παρουσιάσθηκε το επιλεγέν ως καλύτερο αρχιτεκτονικό σχέδιο για την ανοικοδόμηση στην περιοχή του νέου διαμερίσματος της Βιέννης Seestadt Aspern.

Όπως μάς ενημερώνει η επίσημη ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Αυστρίας, το αρχιτεκτονικό γραφείο Burtscher-Durig ZT GmbH από το Vorarlberg του οποίου το σχέδιο επικράτησε μεταξύ 43 άλλων από όλη την Ευρώπη, θα αναλάβει την εκτέλεση του έργου.

Στο χώρο των νέων συγκροτημάτων θα στεγασθεί μελλοντικά και η Ανωτάτη Εκκλησιαστική Παιδαγωγική Ακαδημία Wien-Krems καθώς και άλλα εκκλησιαστικά ιδρύματα, καθώς και ορθόδοξος Ναός.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων