12/11/2020 12/11/2020 Ένα νέο μέλος απέκτησε η Ορθόδοξη Εκκλησία στην Κορέα. Συγκεκριμένα, το Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020, το Μυστήριο του Αγίου Βαπτίσματος έλαβε χώρα στο παρεκκλήσι του Αγίου Μαξίμου του Γραικού. Η Aura Andrei, θυγατέρα του Ρουμάνου Βασιλείου Andrei και της Zava Chcindozn από την Μογγολία, έλαβε το Άγιο Βάπτισμα υπό του Ιερέως π. Αντωνίου Λημ. “Εκφράζουμε...
12 Νοεμβρίου, 2020 - 15:12
Τελευταία ενημέρωση: 12/11/2020 - 14:10

Χαρά στη Μητρόπολη Κορέας για το νέο μέλος της Εκκλησίας

Διαδώστε:
Χαρά στη Μητρόπολη Κορέας για το νέο μέλος της Εκκλησίας

Ένα νέο μέλος απέκτησε η Ορθόδοξη Εκκλησία στην Κορέα.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020, το Μυστήριο του Αγίου Βαπτίσματος έλαβε χώρα στο παρεκκλήσι του Αγίου Μαξίμου του Γραικού.

Η Aura Andrei, θυγατέρα του Ρουμάνου Βασιλείου Andrei και της Zava Chcindozn από την Μογγολία, έλαβε το Άγιο Βάπτισμα υπό του Ιερέως π. Αντωνίου Λημ.

“Εκφράζουμε τις πιο εγκάρδιες ευχές μας στην οικογένεια για την νεοφώτιστη Aura, Να ζήσει σαν καλή Χριστιανή μέσα στην αγκαλιά του Θεού και της Εκκλησίας για πολλά-πολλά χρόνια. Συγχαρητήρια!”, αναφέρει στην ανακοίνωση της η Μητρόπολη. 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων