20/04/2022 20/04/2022 Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Παρασκευής Θεραπείων, χοροστατούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Πάφου κ. Γεωργίου και συμπροσευχομένου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γέροντος Δέρκων κ. Αποστόλου, σήμερα, Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου. Στο τέλος της Προηγιασμένης Θείας Λειτουργίας αντάλλαξαν σύντομες προσφωνήσεις και αντιφωνήσεις μεταξύ των δύο Ιεραρχών. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε και επαίνεσε την συμπαράσταση και το...
20 Απριλίου, 2022 - 19:07
Τελευταία ενημέρωση: 20/04/2022 - 19:08

Χοροστασία Μητροπολίτη Πάφου στην Αγία Παρασκευή Θεραπείων

Διαδώστε:
Χοροστασία Μητροπολίτη Πάφου στην Αγία Παρασκευή Θεραπείων

Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Παρασκευής Θεραπείων, χοροστατούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Πάφου κ. Γεωργίου και συμπροσευχομένου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γέροντος Δέρκων κ. Αποστόλου, σήμερα, Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου.

Στο τέλος της Προηγιασμένης Θείας Λειτουργίας αντάλλαξαν σύντομες προσφωνήσεις και αντιφωνήσεις μεταξύ των δύο Ιεραρχών. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε και επαίνεσε την συμπαράσταση και το ενδιαφέρον που επιδεικνύει η Εκκλησία της Κύπρου προς την Μητέρα Εκκλησία.

Στην ως άνω ακολουθία παρευρέθηκαν ο Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Κύπρου Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Γεώργιος Χριστοδούλου και ο Άρχων Ευταξίας Εντιμολ. κ. Πανίκος Ηροδότου.

Μετά το πέρας της ακολουθίας των Προηγιασμένων Δώρων οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν, υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γέροντος Δέρκων, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Βαθυρρύακος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων