26/12/2022 26/12/2022 Στην Μεγαλώνυμο Κοινότητα Σταυροδρομίου γιορτάσθηκαν και φέτος τα Χριστούγεννα. Ανήμερα των Χριστουγέννων παραβρεθήκαν παλαιοί και νέοι Εφοροεπίτροποι της Μεγαλωνύμου Κοινότητας Σταυροδρομίου και γιόρτασαν από κοινού στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας. Παρακολουθήσαν τη Θεία Λειτουργία στην οποία προεξήρχε ο Αχριερατικώς Προϊστάμενος Μητροπολίτης Σαράντα Εκκλησιών κ. Ανδρέας, ο οποίος στο τέλος ευχήθηκε στους απερχόμενους και επερχόμενους...
26 Δεκεμβρίου, 2022 - 11:30
Τελευταία ενημέρωση: 26/12/2022 - 11:37

Χριστούγεννα στην Μεγαλώνυμο Κοινότητα Σταυροδρομίου

Διαδώστε:
Χριστούγεννα στην Μεγαλώνυμο Κοινότητα Σταυροδρομίου

Στην Μεγαλώνυμο Κοινότητα Σταυροδρομίου γιορτάσθηκαν και φέτος τα Χριστούγεννα.

Ανήμερα των Χριστουγέννων παραβρεθήκαν παλαιοί και νέοι Εφοροεπίτροποι της Μεγαλωνύμου Κοινότητας Σταυροδρομίου και γιόρτασαν από κοινού στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας. Παρακολουθήσαν τη Θεία Λειτουργία στην οποία προεξήρχε ο Αχριερατικώς Προϊστάμενος Μητροπολίτης Σαράντα Εκκλησιών κ. Ανδρέας, ο οποίος στο τέλος ευχήθηκε στους απερχόμενους και επερχόμενους Επιτρόπους της Κοινότητάς υγεία, αγάπη και δύναμη στο έργο τους.

Σήμερα 25 Δεκεμβρίου 2022, ημέρα της εορτής των Χριστουγέννων, επισκέφθηκε την Μεγαλώνυμο Κοινότητα Σταυροδρομίου ο Δήμαρχος του Πέρα Haydar Ali Yıldız. Ευχήθηκε στον Αρχιερατικώς Προϊστάμενο,  Μητροπολίτη Σαράντα Εκκλησιών κ. Ανδρέα,  ειρήνη, αγάπη, αλληλεγγύη και πρόοδο.

Επίσης ζήτησε να διαβιβασθούν οι ευχές του σε όλα τα μέλη της Κοινότητας δια μέσω του Προέδρου της κ. Γιώργου Παπαλιάρη και των μελών της Εφοροεπιτροπής.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων