24/05/2021 24/05/2021 Τον Πρόεδρο της Κάτω Βουλής του Αυστριακού Κοινοβουλίου κ. Wolfgang Sobotka και την κα Gudrun Kugler, Μέλος του ως άνω σώματος υποδέχθηκε στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αυστρίας κ. Αρσένιος. Στην συνάντηση αυτή συζητήθηκαν τα θέματα περί της θέσεως της Ορθοδοξίας στην Αυστρία και γενικότερα στην καθόλου οικουμένη, της παρουσίας αυτής από ιστορικής...
24 Μαΐου, 2021 - 10:12
Τελευταία ενημέρωση: 24/05/2021 - 14:54

Ζωτικό τμήμα της αυστριακής κοινωνίας οι Ορθόδοξοι

Διαδώστε:
Ζωτικό τμήμα της αυστριακής κοινωνίας οι Ορθόδοξοι

Τον Πρόεδρο της Κάτω Βουλής του Αυστριακού Κοινοβουλίου κ. Wolfgang Sobotka και την κα Gudrun Kugler, Μέλος του ως άνω σώματος υποδέχθηκε στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αυστρίας κ. Αρσένιος.

Στην συνάντηση αυτή συζητήθηκαν τα θέματα περί της θέσεως της Ορθοδοξίας στην Αυστρία και γενικότερα στην καθόλου οικουμένη, της παρουσίας αυτής από ιστορικής επόψεως στην χώρα αυτή, αλλά και της αυτοσυνειδησίας της Ορθοδόξου Εκκλησίας και του ποιμνίου της, ότι αποτελούν ένα δυναμικό και ζωτικό τμήμα της αυστριακής κοινωνίας. Ειδικότερα συζητήθηκε και το αίτημα από πλευράς της Ιεράς Μητροπόλεως της δυνατότητας μείωσης του φόρου επί των ποσών δωρεών, όσων πολιτών συμβάλλουν στην ενίσχυση του έργου της Ορθοδοξίας στην Αυστρία.

Τέλος, τα Μέλη της Κάτω Βουλής του Αυστριακού Κοινοβουλίου ξεναγήθηκαν στους χώρους της Ιεράς Μητροπόλεως, καθώς και στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων