01/10/2018 01/10/2018 Παραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου, παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου,  στην Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Βλατάδων τα εγκαίνια της έκθεσης «Βυζαντινών εικόνων της Θεσσαλονίκης», στο πλαίσιο του εορτασμού του Ιωβηλαίου του Πατριαρχικού Ιδρύματος Πατερικών Μελετών. Ακολούθησε η παρουσίαση του βιβλίου «Παροιμίες της Ίμβρου» και η απονομή των περγαμηνών του επιτίμου μέλους της Εταιρίας Μελέτης Ίμβρου και...
01 Οκτωβρίου, 2018 - 12:50

Στη Μονή Βλατάδων ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Διαδώστε:
Στη Μονή Βλατάδων ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Παραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου, παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου,  στην Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Βλατάδων τα εγκαίνια της έκθεσης «Βυζαντινών εικόνων της Θεσσαλονίκης», στο πλαίσιο του εορτασμού του Ιωβηλαίου του Πατριαρχικού Ιδρύματος Πατερικών Μελετών.

Ακολούθησε η παρουσίαση του βιβλίου «Παροιμίες της Ίμβρου» και η απονομή των περγαμηνών του επιτίμου μέλους της Εταιρίας Μελέτης Ίμβρου και Τενέδου στον Σεβ. Μητροπολίτη Μιλήτου κ. Απόστολο και τον Θεοφ. Επίσκοπο Αμορίου κ. Νικηφόρο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων