05/12/2018 05/12/2018 Την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018, ο Πατριαρχικός Επίτροπος, Σεβ. Μητροπολίτης Σηλυβρίας, κ. Μάξιμος, δέχθηκε στην Αίθουσα του Θρόνου στο Φανάρι τα μέλη της χορωδίας του εν Αθήναις Συλλόγου Μουσικοφίλων Κωνσταντινουπόλεως, υπό την ηγεσίαν του Προέδρου, Άρχοντος Πρωτομαϊστορος της Μ.τ.Χ.Ε. Σταματίου – Νικολάου Κίσσα.     Η χορωδία έψαλε μαζί με τον χορό του Συνδέσμου Μουσικοφίλων...
05 Δεκεμβρίου, 2018 - 22:46
Τελευταία ενημέρωση: 05/12/2018 - 22:47

Οι εν Αθήναις Μουσικόφιλοι Κωνσταντινουπόλεως στο Φανάρι (φώτο)

Διαδώστε:
Οι εν Αθήναις Μουσικόφιλοι Κωνσταντινουπόλεως στο Φανάρι (φώτο)

Την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018, ο Πατριαρχικός Επίτροπος, Σεβ. Μητροπολίτης Σηλυβρίας, κ. Μάξιμος, δέχθηκε στην Αίθουσα του Θρόνου στο Φανάρι τα μέλη της χορωδίας του εν Αθήναις Συλλόγου Μουσικοφίλων Κωνσταντινουπόλεως, υπό την ηγεσίαν του Προέδρου, Άρχοντος Πρωτομαϊστορος της Μ.τ.Χ.Ε. Σταματίου – Νικολάου Κίσσα.

 

 

Η χορωδία έψαλε μαζί με τον χορό του Συνδέσμου Μουσικοφίλων Πέραν στον Μ. Εσπερινό που τελέστηκε στον Ι. Ναό Αγίας Τριάδος Σταυροδρομίου, επί τη συμπληρώσει 70αετίας του Συνδέσμου Μουσικοφίλων Πέραν, χοροστατούντος του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου, το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018.

Ο Πατριαρχικός Επίτροπος κ. Μάξιμος είχε επισκεφθεί τον περασμένο Οκτώβριο τα Γραφεία του Συνδέσμου Μουσικοφίλων Κων/πόλεως στην Αθήνα, καθώς είναι πάντοτε ανύστακτο το ενδιαφέρον του για την Πατριαρχική ψαλτική παράδοση.

Ο Σεβασμιώτατος μοίρασε στα μέλη της χορωδίας το Ημερολόγιο του Οικουμενικού Πατριαρχείου για το επερχόμενο έτος 2019.

Φώτο: Νικόλαος Μαγγίνας

ΠΗΓΗ: fanarion.blogspot.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων