19/11/2018 19/11/2018 Την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018 εκλέχθηκε παμψηφεί τακτικός καθηγητής στο Τμήμα Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας του Α.Π.Θ. ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Προύσης κ.Ελπιδοφόρος Λαμπρυνιάδης. Το γνωστικό αντικείμενο που θα αναλάβει θα είναι : «Συμβολική Διορθόδοξες και Διαχριστιανικές Σχέσεις». Όλοι οι εκλέκτορες εκφράστηκαν θετικά για το έργο και την προσωπικότητα του Μητροπολίτου Προύσης κ.Ελπιδοφόρου.     Το Εκλεκτορικό Σώμα απάρτιζαν: Ο Μητρ....
19 Νοεμβρίου, 2018 - 19:43
Τελευταία ενημέρωση: 19/11/2018 - 19:45

Ο Μητρ.Προύσης Ελπιδοφόρος εκλέχθηκε καθηγητής του Α.Π.Θ

Διαδώστε:
Ο Μητρ.Προύσης Ελπιδοφόρος εκλέχθηκε καθηγητής του Α.Π.Θ

Την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018 εκλέχθηκε παμψηφεί τακτικός καθηγητής στο Τμήμα Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας του Α.Π.Θ. ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Προύσης κ.Ελπιδοφόρος Λαμπρυνιάδης.

Το γνωστικό αντικείμενο που θα αναλάβει θα είναι : «Συμβολική Διορθόδοξες και Διαχριστιανικές Σχέσεις».

Όλοι οι εκλέκτορες εκφράστηκαν θετικά για το έργο και την προσωπικότητα του Μητροπολίτου Προύσης κ.Ελπιδοφόρου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

 

 

Το Εκλεκτορικό Σώμα απάρτιζαν: Ο Μητρ. Μεσσηνίας Χρυσόστομος, ο Επίσκοπος Αβύδου Κύριλλος και οι καθηγητές Θεόδωρος Γιάγκου, Συμεών Πασχαλίδης, Μιχαήλ Τρίτος, Χρυσόστομος Σταμούλης, Βασίλειος Κουκουσάς, π. Βασίλειος Καλλιακμάνης, Ιωάννης Κουρεμπελές και  Βασίλειος Τσίγκος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων