16/10/2018 16/10/2018 Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός αναμένεται να τελεστεί την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 18:00 στο Ιερό Μετόχι Αγίου Γεωργίου του Παναγίου Τάφου στο Νιχώρι του Βοσπόρου, στον οποίο θα προστεί Οικουμενικός Πατριάρχης Βαθολομαίος. Η επίσημη ανακοίνωση  Φέρεται εις γνώσιν πασών των φιλεόρτων αδελφών ότι επί τη μνήμη του Αγίου Αποστόλου Ιακώβου του Αδελφοθέου και πάτρωνος του...
16 Οκτωβρίου, 2018 - 14:21
Τελευταία ενημέρωση: 16/10/2018 - 14:47

Στο Μετόχι του Παναγίου Τάφου στο Νιχώρι ο Οικ. Πατριάρχης

Διαδώστε:
Στο Μετόχι του Παναγίου Τάφου στο Νιχώρι ο Οικ. Πατριάρχης

Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός αναμένεται να τελεστεί την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 18:00 στο Ιερό Μετόχι Αγίου Γεωργίου του Παναγίου Τάφου στο Νιχώρι του Βοσπόρου, στον οποίο θα προστεί Οικουμενικός Πατριάρχης Βαθολομαίος.

Η επίσημη ανακοίνωση 

Φέρεται εις γνώσιν πασών των φιλεόρτων αδελφών ότι επί τη μνήμη του Αγίου Αποστόλου Ιακώβου του Αδελφοθέου και πάτρωνος του Παλαιφάτου Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, τελεσθήσεται Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός κατά την Δευτέραν 22αν Οκτωβρίου και περί ώραν 6ην απογευματινήν, εν τω εν ΝΕΟΧΩΡΙΩ του Βοσπόρου Ιερώ ημών Μετοχίω.
Εις τον Πανηγυρικόν Εσπερινόν ηγαθύνθη ίνα προσέλθη μετά της συνοδείας Αυτού και προστή, ο Παναγιώτατος Πατήρ ημών και Δεσπότης, ο Παναγιώτατος Πατήρ ημών και Οικουμενικός Πατριάρχης κύριος κύριος Βαρθολομαίος.
Κατά τον πανηγυρικόν εσπερινόν ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, εξ ονόματος του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Ιεροσολύμων κυρίου Θεοφίλου θα τιμήση δια του οφικίου του Σταυροφόρου του Παναγίου Τάφου τον Άρχοντα Μέγα Χαρτοφύλακα της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας κύριο Λάκη Βίγκα εις επιβράβευσιν του προς τα Ιερά εν Κωνσταντινουπόλει Μετόχια του Παναγίου Τάφου αμερίστου αυτού ενδιαφέροντος.
Μετά το πέρας του Εσπερινού θα επακολουθήση δεξίωσις εν τω προαυλίω του Μετοχίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων