17/09/2018 17/09/2018 Στο εξωτερικό για ολιγοήμερη ανάπαυση βρίσκεται από την 16η Σεπτεμβρίου ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος που αναχώρησε αεροπορικώς από την Κωνσταντινούπολη. Το ανακοινωθέν του Φαναρίου αναφέρει: Αναχώρησις του Πατριάρχου Την πρωίαν της Κυριακής, 16ης Σεπτεμβρίου, η Α. Θ. Παναγιότης ο Πατριάρχης, συνοδευόμενος υπό του Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτου κ. Αγαθαγγέλου Σίσκου, Βιβλιοφύλακος των Πατριαρχείων, ανεχώρησεν αεροπορικώς εις το...
17 Σεπτεμβρίου, 2018 - 12:18
Τελευταία ενημέρωση: 17/09/2018 - 12:24

Στο εξωτερικό για ολιγοήμερη ανάπαυση ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Διαδώστε:
Στο εξωτερικό για ολιγοήμερη ανάπαυση ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Στο εξωτερικό για ολιγοήμερη ανάπαυση βρίσκεται από την 16η Σεπτεμβρίου ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος που αναχώρησε αεροπορικώς από την Κωνσταντινούπολη.

Το ανακοινωθέν του Φαναρίου αναφέρει:

Αναχώρησις του Πατριάρχου

Την πρωίαν της Κυριακής, 16ης Σεπτεμβρίου, η Α. Θ. Παναγιότης ο Πατριάρχης, συνοδευόμενος υπό του Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτου κ. Αγαθαγγέλου Σίσκου, Βιβλιοφύλακος των Πατριαρχείων, ανεχώρησεν αεροπορικώς εις το εξωτερικόν, δι᾿ ολιγοήμερον ανάπαυσιν.

Επίτροπος Αυτού ωρίσθη ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Δέρκων κ. Απόστολος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων