04/10/2018 04/10/2018 Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης  τελέστηκε από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο το πρωί της 4ης Οκτωβρίου στο Μάτι, Τρισάγιο στη μνήμη των 99 θυμάτων από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Το τρισάγιο τελέστηκε στην Αργυρά Ακτή, όπου έδωσαν το παρών οι συγγενείς των θυμάτων, πλήθος κόσμου, καθώς και ο δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, ο τ. Δήμαρχος...
04 Οκτωβρίου, 2018 - 12:55

Στο Μάτι ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος(βίντεο)

Διαδώστε:
Στο Μάτι ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος(βίντεο)

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης  τελέστηκε από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο το πρωί της 4ης Οκτωβρίου στο Μάτι, Τρισάγιο στη μνήμη των 99 θυμάτων από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Το τρισάγιο τελέστηκε στην Αργυρά Ακτή, όπου έδωσαν το παρών οι συγγενείς των θυμάτων, πλήθος κόσμου, καθώς και ο δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, ο τ. Δήμαρχος και νυν Γενικός Γραμματέας Βασίλης Πιστικίδης, ο Αντιδήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Αντώνης Παλπατζής, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αν. Αττικής Π. Φιλίππου, ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλ. Ψινάκης και ιερείς που συνοδεύουν τον Πατριάρχη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων