16/11/2018 16/11/2018 Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος συνεχίζοντας τις επαφές του στη Βενετία, συναντήθηκε σήμερα, Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018, με τον Ρωμαιοκαθολικό Πατριάρχη της Βενετίας Francesco Moraglia. Η συνάντηση, στην οποία παρέστησαν και ο Μητροπολίτης Ιταλίας Γεννάδιος και ο πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Αρχιμ. Ευάγγελος Υφαντίδης, έγινε σε θερμό κλίμα και ο Πατριάρχης Βενετίας υποδέχθηκε με εγκάρδιους λόγους τον...
16 Νοεμβρίου, 2018 - 21:19
Τελευταία ενημέρωση: 16/11/2018 - 21:20

Συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχη με Ρωμαιοκαθολικό Πατριάρχη Βενετίας

Διαδώστε:
Συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχη με Ρωμαιοκαθολικό Πατριάρχη Βενετίας

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος συνεχίζοντας τις επαφές του στη Βενετία, συναντήθηκε σήμερα, Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018, με τον Ρωμαιοκαθολικό Πατριάρχη της Βενετίας Francesco Moraglia. Η συνάντηση, στην οποία παρέστησαν και ο Μητροπολίτης Ιταλίας Γεννάδιος και ο πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Αρχιμ. Ευάγγελος Υφαντίδης, έγινε σε θερμό κλίμα και ο Πατριάρχης Βενετίας υποδέχθηκε με εγκάρδιους λόγους τον Οικουμενικό Πατριάρχη.

Πηγή:fanarion.blogspot

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων